Legkeresettebb szolgáltatásunk megfelelő megoldást nyújt a beszállítóktól érkező nem megfelelő termékek ad-hoc vagy folyamatos kiszűrési igényének fellépése esetén. A szolgáltatás igénybe vehető a megrendelő telephelyén való hosszútávú jelenlétünk, továbbá ennek mellőzése esetén egyaránt.

Állandó jelenlét esetében rendkívül rövid reakcióidővel tudjuk végrehajtani a termékek válogatását, figyelembe véve az aktuális probléma műszaki hátterét, a termelési rendszerből (JIT/JIS) fakadó sajátosságokat, továbbá az aktuális és hosszútávú termelési igényeket annak érdekében, hogy a gyártósorra kizárólag a megfelelő alapanyagok kerülhessenek fel, a lehető legrövidebb időn belül. 

Amennyiben nem vagyunk jelen az Ön telephelyén, a szolgáltatás ez esetben is igénybe vehető.  A fő különbség a reakciódőben tapasztalható, továbbá állandó jelenlét esetén az AQL/bejövő áru ellenőrzési feladatok koordinálásának feladatait is át tudjuk vállalni. 
Mindkét esetben angol, német, szlovák, francia nyelvű back office tartja a kapcsolatot a beszállítóival, valamint a telephelyen folyó tevékenységet az autóipari és egyéb szakmai előírásoknak megfelelően aktívan és precízen koordináljuk, felügyeljük.
 

bejovo-aru-ellenorzes JIT.png