Napjainkban egyre több cégnél tudatosul, hogy nem csak üzleti tevékenységükkel, hanem társadalmi felelősségvállalásukkal is hozzájárulhatnak a fenntarthatósághoz. Büszkén jelentjük be, hogy ennek szellemében/jegyében Mi is elköteleztük magunkat, és csatlakozunk a Babafa programhoz! 

 

A babafa ültetéssel gyermekeinknek és környezetünknek is tiszta levegőt ajándékozhatunk mindamellett, hogy hozzájárulhatunk erdőségeink regenerálódásához és ökoszisztémánk javításához. 

 

A kezdeményezés keretében munkatársaink újszülött gyermekeinek tiszteletére a családdal közösen babafát ültetünk, mely tovább gyarapítja a már korábbi években elültetett fák alkotta zöldterületet. A Babafa program egyedülálló lehetőséget teremt arra, hogy közösség szintjén, aktívan is részt vehessünk az élhetőbb jövő megteremtésében, és pozitív hatást gyakoroljunk környezetünkre. 

 

Hiszünk abban, hogy a CSR nem csupán egy felhypolt kifejezés, hanem a közösség valós összefogása a környezetvédelem és az ökolábnyom csökkentésének érdekében. Babafa programhoz való csatlakozásunkat nem csupán üzleti döntésként értelmezzük, hanem egyúttal természeti értékeink megőrzésére irányuló felelős cselekvésként tekintünk rá.